Helaas hebben wij slecht nieuws. De corona-crisis heeft de wereld in zijn greep. Wij zijn hierdoor genoodzaakt om het Iepenloftspul in Wijckel uit te stellen! We vinden de gezondheidsrisico’s te groot voor alle betrokkenen. Denk aan vrijwilligers, spelers, leveranciers en het grote aantal bezoekers. Kortom, wij als stichting Mei en Foar Elkoar hebben besloten om het geplande Iepenloftspul in de eerste 2 weken van juni van dit jaar uit te stellen en op te schorten naar 2021. Het is nu nog te vroeg om al datums te plannen, daarvoor is eerst overleg met alle betrokken partijen noodzakelijk.

Voor de mensen die al een kaartje gekocht hebben online of in de winkel, met jullie wordt contact opgenomen. Jullie zullen het geld terug krijgen.

We willen jullie allemaal enorm bedanken voor de positieve en enthousiaste reacties welke we kregen en vooral ook voor de mensen die al zoveel voor ons gedaan hebben! Bedankt allen!

We hopen dat we in 2021 met ons allen dit mooie Iepenloftspul De Bile yn Wicklewood kunnen realiseren!

Laten we voor nu eerst ‘Mei en Foar Elkoar’ er zijn in deze onzekere en spannende tijd.